Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Fiş Toplama Kampanyası Çekiliş Sonuçları (3)

Defterdarlığımız tarafından bu yıl 3.sü düzenlenen “Fiş Toplama Kampanyası” nın çekiliş töreni, Koç İlkokulu 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Salonu’ nda 21 Mart 2017 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Gerçekleştirilen törene, Defterdarımız Erdoğan YILDIRANER, Milli Eğitim Müdür Yrd. Feyzi GÜRTÜRK, Defterdarlığımız merkez ve ilçe birim müdürleri katılmışlardır.

Çekiliş törenimiz, Milli Eğitim Müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Oda Başkanlığı,  Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanlığı, Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Oda Başkanlığı’ndan gelen komisyon üyelerince takip edilmiştir.

Programımız saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlamış; ardından, Defterdarımız Erdoğan YILDIRANER ile  Elazığ ili genelinde en fazla fiş toplanan okulların (Aziz Gül Ortaokulu, Koç İlkokulu, Baskil Vakıfbank Ortaokulu) Müdürlerinin konuşmaları ve Defterdarımız tarafından Okul Müdürlerine tebrik belgelerinin verilmesiyle devam etmiştir.

Defterdarımız Erdoğan Yıldıraner: “Elazığ Defterdarlığı olarak 3. sünü gerçekleştirdiğimiz bu projede amacımız; Öğrencilerimize, heyecanlı ve eğlenceli bir şekilde fiş toplama bilincini ve vergi toplanmasının mantığını öğretmektir. Böylece çocuklarımız vergi bilinci ve vatandaşlık sorumluluğu ile aşılanmış olurlar, verginin kendilerinin hayatında ne kadar büyük bir öneme sahip olduğunu kavrarlar” dedi.

Programımız, hediye çekiliş törenin yapılmasıyla sona erdi.

 





ÇEKİLİŞ TÖRENİNDEN KARELER