Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

35. Vergi Haftası Etkinlikleri Başladı

Verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla, her yıl şubat ayının son haftası vergi haftası olarak kutlanmaktadır.

Elazığ Defterdarlığı olarak 26 şubat – 3 mart 2024 tarihleri arasında kutlanacak olan 35. vergi haftası çalışmalarına başladık.

Vergi Haftası kapsamında, Valilik Hizmet binası önündeki Atatürk Anıtına çelenk sunulmuş, çelenk sunma törenine Elazığ Defterdar V. Ahmet Fatih GÖKSAL, Birim Müdürleri ve Defterdarlık çalışanları katılmıştır.

Tören sonrasında, Defterdar V. Ahmet Fatih GÖKSAL, Gelir Birim Müdürlerimiz ve çalışma arkadaşlarımız tarafından Elazığ Valisi Sayın Doç. Dr. Ömer TORAMAN ve Vali Yrd. Sayın Recep GÜNDÜZ’ e ziyaret gerçekleştirilmiştir.

Vergi Haftasında tüm yurtta olduğu gibi, ilimizde de çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda gerçekleştirilecek olan etkinliklerden bazıları şunlardır;

• Şehit Aileleri ve Gazilerimize ziyaret gerçekleştirilecektir.

• Elazığ genelinde, beyan, ödeme ve diğer vergisel yükümlülüklerini zamanında yerine getiren gönüllü uyum seviyesi yüksek mükellefler vergi dairelerinde oluşturulan heyetler tarafından işyerlerinde ziyaret edilerek sunulan hizmetlere yönelik görüş ve önerileri alınacaktır.

• Oda ve Ymm ziyaretleri gerçekleştirilecektir.

• Okullar ziyaret edilerek vergi konusunda bilgilendirmeler yapılacaktır. Yapılan bu ziyaretlerde Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa,  Vergi Bilincini Geliştirme Eğitimleri yapılacaktır.

• Vergi Haftası için öğrencilere yönelik olarak hazırlanan afişler Elazığ genelinde asılacaktır.

35. Vergi Haftası etkinlikleri ile birlikte, 2005 yılından itibaren düzenlenen vergi haftası etkinliklerimizin fotoğraflarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.