Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Fiş Toplama Kampanyası Çekilişi Yapılıyor (2)

Elazığ Defterdarlığı tarafından, “Geleceğim İçin  Fişimi Alıyorum” adı verilen fiş toplama kampanyası düzenlenmiştir.

Kampanya kapsamında, Elazığ’ da bulunan ilk ve ortaokullara  kayıtlı olan öğrenciler (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8. Sınıf ) , 01.09.2015 – 29.02.2016 tarihleri arasında topladıkları 100 adet farklı fişi, 04.03.2016 tarihine kadar bulundukları yerdeki Vergi Dairesi Müdürlüklerine ve ilçelerde Malmüdürlüklerine öğrencinin Nüfus Cüzdanı ve velisinin Nüfus Cüzdanını göstermek suretiyle, zarf içerisinde elden teslim etmişlerdir.

Teslim esnasında Vergi Dairesi/ Malmüdürlüğü çalışanları tarafından kendilerine çekiliş numaralarının da yazılı olduğu “Fiş Teslim Kartı” verilmiştir.

Her katılım zarfında 100 farklı harcama belgesi yer almıştır. Katılımcılar kampanyaya en fazla 5 adet fiş zarfıyla katılmışlardır. 5’ten sonraki katılımlarda, en son teslim edilen zarflar kabul edilmemiştir. Gözden kaçıp kabul edilenler ise, listeler düzenlendikten sonra, en son teslim edilen fiş teslim kartları göz önünde bulundurularak 5 adet kalacak şekilde iptal edilmiştir.

Fiş toplama kampanyasının çekilişi, 21.03.2016 Pazartesi günü, saat 14:00’da öğrencilerin adına komisyon huzurunda Defterdarlığımız Hizmet Binası üst katındagerçekleştirilecektir.  Komisyon Milli Eğitim Müdürlüğünden, Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Oda Başkanlığından, Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanlığından ve Ticaret ve Sanayi Oda Başkanlığından birer üyenin katılımıyla oluşmaktadır.

 

Çekiliş sonuçları 22.03.2016 tarihinde saat 10:00’da Elazığ Defterdarlığı’nın  http://www.elazigdefterdarligi.gov.tr internet adresinde ilan edilecektir.

 

Bu çekiliş sonucunda, katılımcılara 1 adet dizüstü bilgisayar, 8 adet tablet, 4 adet bisiklet, 4 adet dijital fotoğraf makinesi , 10 adet mp 4 çalar, 10 adet basketbol topu ve 17 adet usb bellek(16 gb) verilecektir.

Çekiliş sonucunda kazanan katılımcıların öğrenci ve veli nüfus kayıt bilgileri kontrol edilerek uyumsuzluk olması durumunda kazanan katılımcı hakkını kaybetmiş sayılacaktır. Yerine yedek talihliye hediye verilecektir.

Çekiliş sonucunda bir kişinin birden fazla hediye kazanması durumunda miktarı en büyük olan hediye kendisine verilecektir. İsmi birden fazla çıkan kişilerin kazandıkları miktarı düşük olan hediyeler, birinci yedek talihliden başlanarak verilecektir.

Çekilişte kazanan katılımcılar, hediyelerini “Fiş Teslim Kartı” karşılığında merkezde Gelir Müdürlüğünden, ilçelerde ise Malmüdürlüğünden 08.04.2016 tarihine kadar teslim alabileceklerdir. Hediye teslimleri öğrenci velilerine de yapılabilecektir. 08.04.2016 tarihine kadar hediyesini teslim almaya gelmeyen katılımcının hediyesi birinci yedek talihliden başlayarak verilecektir.

15.04.2016 tarihine kadar müracaat edip hediyesini almayan yedek talihlilere, hediyeleri verilmeyecektir.