Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Fiş Toplama Kampanyası Hediye Dağıtımları (2)

Elazığ Defterdarlığı’nın, çocuklara vergi bilincini ve vatandaşlık sorumluluğunu aşılamak, verginin kendilerinin hayatında ne kadar büyük bir öneme sahip olduğunu kavratabilmek için bu yıl ikincisini düzenlediği, “Geleceğim İçin Fişimi Alıyorum” adlı fiş toplama kampanyasının çekiliş töreni, 21 Mart 2016 tarihinde Vali Yardımcısı Mehmet Fevzi DÖNMEZ ve Defterdarımız Erdoğan YILDIRANER’in de katılımıyla gerçekleştirilmişti.

 

Yapılan çekiliş ile 1 adet dizüstü bilgisayar, 8 adet tablet, 4 adet bisiklet, 4 adet dijital fotoğraf makinesi, 10 adet mp4 çalar, 10 adet basketbol topu ve 17 adet USB bellek olmak üzere toplamda 54 hediye sahiplerini bulmuş oldu.

 

Hediye kazanan öğrencileri bizzat okullarına giderek tebrik eden Defterdarımız Erdoğan YILDIRANER, hediyelerini de sınıflarında takdim etmiştir. Defterdarımız,  İlçelerindeki hediye dağıtım törenlerine katılan Kovancılar Kaymakamımız Sn. Hasan GÜNDOĞDU ve Maden Kaymakamımız Sn. Davut DÜZGÜN‘e  katılımlarından ve duyarlılıklarından dolayı teşekkür etmiştir.

 

Hediye dağıtım görüntülerini, Vergi Bilinci Şarkısı eşliğinde aşağıdaki videodan veya resmi youtube adresimizden izleyebilirsiniz.

 

Not: Youtube videolarımız, Vergi Dairelerindeki Vedop bilgisayarlarında izlenememektedir.