Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Ülkemiz, Fetö terör örgütü tarafından 15 Temmuz 2016 gecesinde milli iradeye, Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve görevde olan hükümete karşı yapılan bir darbe girişimi ile karşı karşıya kalmıştır. Bu milleti korumak için kendilerine emanet edilen silahı, tankı, uçağı milletin kendisine yöneltmiş bu hainler, askeri bir darbe ile ülkemizi bir kaos ortamı içerisine çekmeye, karanlığa gömmeye, milletimizi vatansız bırakmaya çalışmışlardır. Bu darbe girişimi aziz milletimizin canını, bedenini ortaya koyması ile, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın , seçilmiş hükümetin asil ve dik duruşu ile, bu durumun siyaset üstü bir durum olduğunun farkına varan tüm vatansever siyasetçilerin de duyarlılıkları ile akamete uğratılmış ve ülkemiz darbelerle ilgili makus talihini yenmiştir.

15 Temmuz, ay yıldızla şanlı direnişin buluşmasıdır. 15 Temmuz demokrasi bayramı, bu ülkenin dillere destan tarihin adıdır.

15 Temmuz 2016’da gerçekleşen darbe girişiminde Vatan için, Din İçin, Millet için yaşamını yitiren sivil, asker, polis tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, Kahraman Gazilerimize de sağlık ve uzun ömürler diliyoruz.