Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Teröre Lanet !

Ülkemizdeki birlik ve beraberliği bozmak isteyen terör örgütleri, tarihi boyunca hiçbir zaman adı terör ile anılmamış Aziz Şehir Elazığ’ımızda 18 Ağustos 2016 Perşembe günü saat 09:15 civarlarında, Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne bombalı eylem gerçekleştirmiş, bu hain eylem tüm hemşehrilerimizi ve Defterdarlığımızı derinden yaralamıştır.

Ama bu hain terör örgütü bilmelidir ki, Elazığımız bu saldırı ile yıkılacak bir şehir değildir, Elazığ dün olduğu gibi bugün de dimdik ayaktadır. Türkiye’nin doğusunda huzur şehri olarak da anılan Şehrimizin huzuru hiç eksilmeyecek; aksine hemşehrilerimizin birbirlerine kenetlenmesi ile artarak devam edecektir.

Saldırı olduktan sonra Emniyet binasının önünü doldurarak yardım etmek isteyen binlerce vatandaşımıza, “hastahanelere kan lazım” çağrısından sonra hastahanelere akın akın koşan onbinlerce vatandaşımıza minnettarız.

Hain saldırıda Şehit olan Polislerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı; yaralı güvenlik görevlilerimize ve vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz.

Teröristlerin layık oldukları cezaları çekeceklerine olan inancımız hiç eksilmemiştir. Bu topraklar için hayatını gözünü kırpmadan feda etmiş tüm güvenlik güçlerimiz emin olsunlar ki, onların emaneti olan vatanımız ve şehrimiz emin ellerdedir. Harput’ ta ve şehrimizin her yerinde Şanlı Albayrağımız dalgalanmaya devam edecektir.

19 Ağustos günü, Cuma Namazı sonrası Demokrasi Meydanı’ndan, Ahmet Aytar Meydanı’na Elazığ Valiliği ve Elazığ Belediyesi’nin öncülüğünde “TERÖRE LANET” yürüyüşü yapılacaktır…

Tüm Memurlarımızın ve Çalışanlarımızın katılımlarını bekliyoruz…

Allah Devletimize ve Milletimize Zeval Vermesin…